Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

"Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά" του Αυγούστου Κορτώ


            Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε, καθώς όλοι χρειαζόμαστε ένα χαμόγελο να σκάσει στα 
χείλη μας και έχουμε ανάγκη από λίγο γέλιο αυτές τις περίεργες (το ελάχιστο) μέρες!

            «Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά», ένα βιβλίο που πήρα για να το διαβάζω κάνοντας μικρά διαλειμματα από τον φόρτο της εξεταστικής και εν τέλει κατέληξα να κάνω διαλείμματα για να ασχοληθώ με την εξεταστική! Ναι, νιώθω λίγες τύψεις αλλά το γέλιο που μου πρόσφερε η ανάγνωσή του αξίζει πολύ περισσότερο.
         
   Ένα βιβλίο που αποτελείται από μικρές ιστορίες – ευθυμογραφήματα βγαλμένα από τη ζωή του Αυγουστου Κορτώ.  Ιστορίες γεμάτες τραγελαφικά περιστατικά και περίσσιο χιούμορ που εκτυλίσσονται στο χώρο και στο χρόνο και σκορπούν άφθονο γέλιο. Ιστορίες που, έχω την εντύπωση, σε βοηθού να γνωρίσεις καλύτερα τον συγγραφέα. Ιστορίες, κομμάτια των οποίων σίγουρα θα σας θυμίσουν παρόμοια περιστατικά της δικής σας ζωής!
      
      Θαύμασα τον τρόπο με τον ο οποίο ο Αύγουστος Κορτώ χειρίζεται τη γλώσσα, την γλαφυρότητα του ύφους του και την άκρως κωμική και αυτοσαρκαστική του διάθεση. Δεν είχα διαβάσει άλλο βιβλίο του, το παραδέχομαι. Τώρα όμως σκοπεύω να αγοράσω δυο, τρία μαζεμένα!
        
    Ο «άνθρωπος που έτρωγε πολλά» είναι ένα βιβλίο που σας προτείνω ανεπιφύλακτα και το θεωρώ κατάλληλο ανάγνωσμα για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Θα σας χαρίσει πολύ γέλιο και δε θα το αφήνετε από τα χέρια σας!


"Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά", Αύγουστος Κορτώ, Εκδόσεις Καστανιώτη




Καλή ανάγνωση
Ε.

1 σχόλιο:

Marianna είπε...

το διαβασα και γω αυτο το βιβλιο το καλοκαιρι.Πιστευω οτι ειναι απο αυτα που ειτε θα το αγαπησεις ειτε θα το μισεις,αδιαφορο δε θα σου περασεις. Εμενα προσωπικα μου αρεσε γτ μου αρεσε αυτο το χιουμορ της υπερβολης!!\
ωραια προταση!!
sharingthepointofview.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...