Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

"Θετική Ενέργεια" του Ευτύχη Μπλέτσα


  Τον Ευτύχη Μπλέτσα λογικά θα τον γνωρίζετε από την "Κουζίνα της μαμάς"  ή από τα "Μουσικομαγειρέματα". Το παιδί που είναι μέσα στη θετική ενέργεια, γελά, τραγουδά και μαγειρεύει! Εδώ θα γίνει λόγος για τον συγγραφέα Ευτύχη που ανάμεσα στα διάφορα βιβλία του υπάρχει και η "Θετική Ενέργεια"


   Η "Θετική Ενέργεια" είναι ένα βιβλίο που διάβασα πρόσφατα και μάλιστα σχεδόν σε μια μέρα γιατί κυριολεκτικά δε μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Πρόκειται για ένα βιβλίο που με πολύ απλό τρόπο σου μαθαίνει τα μυστικά της θετικής ενέργειας. Γιατί η θετική ενέργεια δε βρίσκεται σε αφηρημένες ιδέες και προτάσεις αλλα σε πολύ απτούς και πρακτικούς τρόπους ζωής.
  
 Κατά τη γνώμη μου το βιβλίο είναι άρτια δομημένο και παρουσιάζει αναλυτικά τους τομέις της ζωής μας που μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Με μια ολοκληρωμένη εισαγωγή μαθαίνεις μέσα από τα τρία βασικά ερωτήματα "τί, γιατί και πώς" τί είναι ενέργεια και ποια είναι τα οφέλη της. Στη συνέχεια ακολουθούν κεφάλαια με τους παράγοντες που επηρεάζουν την ενέργειά μας: διατροφή-χώνεψη, κίνηση, ξεκούραση, περιβάλλον, οργάνωση, διάθεση. Προσωπικά θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα του βιβλίου το ότι σου δίνει με πολύ απλό τρόπο να καταλάβεις πώς λειτουργεί το σώμα σου και να συνειδητοποιήσεις ποια πράγματα πρέπει να κάνεις για να το βοηθήσεις.


   Σας προτείνω ανεπιφύλακατα να διαβάσετε τη "Θετική Ενέργεια" γιατί θα κερδίσετε γνώσεις, θα αλλάξετε τρόπο ζωής και κυρίως γιατί θα το απολαύσετε! Είναι αξιοσημείτο το πόσο προσεγγίζει από όλες τις πλευρές το θέμα της ενέργειας χωρίς να αφήνει τίποτα αφηρημένο, καθώς και πόσα κίνητρα δινει για να πάρουμε στα σοβαρά την ενέργεια, την υγέια και εν τέλει τη ζωη μας!
Διάβασέ το και, όπως λέει κι ο Ευτύχης, θα εθιστείς στη θετική ενέργεια!Μπορείτε να αγοράσετε τη "Θετική Ενέργεια" σε e-book ή και σε έντυπη μορφή εδω: http://bletsas.gr/positive-energy-ebook/ ,

Άλλα βιβλία του Ευτύχη: http://bletsas.gr/books/ ,

και γενικότερα για άρθρα, βίντεο και νέα του Ευτύχη ψαξτε εδώ: http://bletsas.gr/Καλή ανάγνωση!
                                                             Ε.                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...