Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Το βιβλίο για ταχύτερη ανάγνωση" του Tony Buzan


   Μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση για ένα βιβλίο καθαρά μεθοδολογικό. Το «Βιβλίο της ταχείας ανάγνωσης» απευθύνεται  σε όλους εκείνους που θέλουν να κερδίσουν χρόνο διαβάζοντας πιο γρήγορα!

   Είτε το απαιτεί η δουλειά σας να διαβάζετε πολλά πράγματα, είτε είστε φοιτητής και έρχεστε αντιμέτωπος με μεγάλο όγκο υλικού για διάβασμα και απομνημόνευση, είτε είστε πολύ απλά βιβλιοφάγος οι μέθοδοι σε αυτό το βιβλίο μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε σημαντικά το χρόνο του διαβάσματός σας χωρίς να χάνετε τίποτα από την κατανόηση του εκάστοτε βιβλίου!

   Και λίγα λόγια για τον συγγραφέα. Ο Tony Buzan είναι αυθεντία σε ότι αφορά τη μνήμη, τον εγκέφαλο, την ταχεία ανάγνωση και τη δημιουργικότητα. Έχει επινοήσει τους «Χάρτες εγκεφάλου» (βιβλίο που διαβάζω αυτή την περίοδο και σύντομα θα κάνω βιβλιοπαρουσίαση) και επιπλέον είναι πρόεδρος του Ιδρύματος εγκεφάλου, ιδρυτής του παγκοσμίου πρωταθλήματος μνήμης και εγκεφάλου. Μια μικρή έρευνα στο internet θα σας δώσει άπειρο υλικό για τον συγγραφέα και τα βιβλία του.

   Αλλά ας επιστρέψουμε στο βιβλίο, απ’ το οποίο έχετε πολλά να πάρετε. Ένα βιβλίο χωρισμένο σε πέντε μέρη με μικρότερα κεφάλαια που το καθένα λειτουργεί ως μάθημα. Κάνοντας το αρχικό κουίζ μπορείτε να δείτε σε τί κατάσταση είστε τώρα, δηλαδή με τι ρυθμό διαβάζετε. Έπειτα και καθώς προχωρούν τα κεφάλαια θα μαθαίνετε τεχνικές και κόλπα ταχείας ανάγνωση και με τα αντίστοιχα «τεστ αυτοδιάγνωσης»  θα ελέγχετε την πρόοδό σας.
   
Δείτε το βιβλίο σαν μια σειρά μαθημάτων και αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα τότε προγραμματίστε αυτά τα μαθήματα. Θα σας βοηθήσει να έχετε μια σταδιακή πρόοδο. Προχωρώντας μέχρι το τέλος του βιβλίου θα έχετε αποκτήσει γνώσεις, θα έχετε μάθει νέα πράγματα και σίγουρα θα έχετε βελτιώσει την αναγνωστική σας ταχύτητα. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν πίνακες όπου μπορείτε να σημειώνετε την εξέλιξη σας και να βλέπετε την πρόοδο του εαυτού σας.

   Εάν λοιπόν θέλετε να κερδίσετε χρόνο, να αυξήσετε τη μνήμη σας και να γίνετε πιο ευφυής αυτό το βιβλίο είναι μια πολύ καλή αρχή.

   Κοστίζει γύρω στα 10-11 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία από της εκδόσεις  Αλκυών – Έκδοση για τη νέα χιλιετία.


Καλή ανάγνωση
Ε.

4 σχόλια:

Απόστολος είπε...

Εξαιρετική η παρουσίαση, έψαχνα πληροφορίες για το συγκεκριμένο βιβλίο.

*Eva* είπε...

Ευχαριστώ πολύ!

MILAN SOPHIE είπε...

Γεια σε όλους,

Η LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείων σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς στρες ή πολύ χαρτί.
Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια. Δάνεια αυτοκινήτων. Τα στεγαστικά δάνεια Φοιτητικά δάνεια . πραγματική χρηματοδότηση. επενδυτής ακινήτων. δάνεια κατασκευής ,. στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικα δανεια,. Δάνεια FHA ,. προσωπικά δάνεια,. δάνεια αυτοκινήτων καιetc.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (lightstreamloansinc@gmail.com)

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...